Промоција - Вистински момент да дојдете до DFSK Glory 580, компактиниот SUV со 7 седишта

  • DFSK Glory 580 со промотивна цена од 14.990 евра и финансирање со 170 евра месечна рата
  • ГРАТИС КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ ЗА ПРВАТА ГОДИНА
  • 0 ТРОШОЦИ ЗА ОБРАБОТКА
  • 50% намалување на пакетот 7 години ГАРАНЦИЈА

Сега е вистински момент да дојдете до вашиот DFSK Glory 580, компактниот SUV со 7 седишта. По промотивна цена од 14.990 евра и неверојатна опрема со 7 кожни седишта, 8” мултимедијален дисплеј осетлив на допир со можност за Bluetooth, Android&Apple поврзување, управувач обложен со кожа, кожни потпирање на вратите, двозонска клима, сончев кров, задна камера за паркирање со задни паркинг сензори, 17’ алуминиумски фелни, LED дневни светла, LED задни стоп светла и многу други елементи кои доаѓаат во стандардното ниво на опрема.

Оваа привлечна понуда ви овозможува да уживате во овој супериорен SUV по неверојатна месечна лизинг рата од 170 евра, ГРАТИС КАСКО ВО ПРВАТА ГОДИНА и БЕЗ ТРОШОЦИ ЗА ОБРАБОТКА што дополнително ги намалува трошоците за набавка на моделот.

Дополнително клиентите имаат можност да одберат пакет продолжена ГАРАНЦИЈА од 7 години по 50% намалена цена или 450 евра.

Дознајте повеќе за DFSK Glory 580 на следниов линк